05 / 05 / 2024

Novada Tokat açılış

Novada Tokat açılış

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Novada Tokat 30 Nisan’da açılıyor!

Bugüne kadar Türkiye’ de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall, İç Anadolu’ nun önde gelen şirketlerinden Yıltaş Grup’un ortaklığı ile Tokat’ ın ilk AVM’sini hizmete sokuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul müjdesi!

Tokat İli,Turhal İlçesi, Kayacık Mah 15 Temmuz Şehit Ferhat Koç Kız İHL 16 Derslikli Eğitim Binası, Yeşilırmak A L 16 Derslikli Eğitim Binası, Bahar Mah Gaziosmanpaşa OO 16 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 22 Mart tarihinde yapılacak.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Tokat'a 12 yılda 5 milyar 800 milyon liralık yatırım yapıldı!

İhsan Şener, Tokat'a Ulaştırma, Eğitim, Sağlık, Adalet, Orman ve Su işleri, Enerji, Tarım ve Hayvancılık, Konut, Köydeş, Spor, Turizm ve birçok alanda 12 yılda 5 Milyar 800 Milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti.

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM’ de açan Toyzz Shop, Tokat’lı çocuklar ve aileler için oyuncağın yeni adresi olacak.

Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da var..

Tokat'a 300 araçlık asansörlü otopark yapılıyor!

Tokat'a 300 araçlık asansörlü otopark yapılıyor. Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında ve Taşhan arkasında yapımı tamamlanan ve kullanıma açılan asansörlü otopark çalışmaları Askeri Gazino yanındaki otoparkta devam ediyor...

Bakanlık izniyle Ağrı, Hakkari, Kars, Sivas ve Tokat’a birer özel hastane açılacak!

Sağlık Bakanlığı, özel hastaneye ihtiyaç duyan Ağrı, Hakkari, Kars, Sivas ve Tokat’a birer özel hastane açılacağını duyurdu. Bakanlık, 7 ilde de tıp merkezi kurulacağını ve uygun illere kadro tahsisi yapılacağını bildirdi...

Novada Tokat AVM açılış için gün sayıyor!

Tokat’ ta eski sebze halinin yerine yapılan 60 milyon euroluk yatırım değerine sahip Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi bin 500 kişiye istihdam olanağı sağlayacak...

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor!

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor. Novada Ataşehir Çocuk Kültür Merkezi ocak ve şubat aylarında Türkiye’nin en ünlü çocuk tiyatroları ile çocuk oyuncak atölyelerine ev sahipliği yapacak.

Turkmall Novada Tokat ile 22. alışveriş merkezini açıyor!

Turkmall, 21 yılda gerçekleştirdiği 5 milyar Avro’luk AVM yatırımının 2 milyar Avro’sunu Anadolu’ya yaptı. Tokat’ta temeli atılan Novada Tokat 17.750 metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. Yatırım değeri ise  60 milyon Avro...

Novada Tokat açılış Haberi

Novada Tokat açılış


Türkiye'de 21 alışveriş merkezi açan Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında kurulan Novada Tokat Alışveriş ve Yaşam Merkezi yarın açılıyor. Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Yeşilırmak'ın kesiştiği noktada yer alan Novada Tokat'ta bir hipermarket, ünlü markaların yer alacağı perakende mağazaları, sinema, eğlence ve yeme içme alanları yer alıyor. 60 milyon euroya mal olan AVM'de bin 500 kişi istihdam edilecek. Türk ve dünya mutfağından yemeklerin sunulacağı restoran ve kafelerin yer alacağı AVM'nin Yeşilırmak ve Tokat Kalesi manzaralı terasları da...