05 / 05 / 2024

novatrium residance

novatrium residance

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Novatrium Rezidans'ta fiyatlar 68 bin TL ile 209 bin Tl arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek...

Babacan Novatrium Residence'ta 68 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Beylikdüzü'nde yer alan Babacan Novatrium Residence'ta daire fiyatları 68 bin TL'den başlıyor. Ödemelerde banka kredisi ile 48 ay 0 faiz uygulanıyor...

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Gökorman Residance Sinpaş fiyat!

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Residance Sinpaş fiyat listesi 314 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Antalya KNDU projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

YURTİÇİ ve yurtdışında özellikle otel, residance ve konut alanlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan ÂHK Worldwide, Antalya'daki KNDU ismini taşıyan konut projesi ile öne çıkıyor.

Perk Residance'ta 820 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Perk inşaat tarafından İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Ataşehir'de inşa edilen Perk Residance projesi 2 blokta toplam 64 daireden meydana geliyor.

Ataşehir Perk Residance'da yaşam başladı!

Perk inşaat tarafından İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Ataşehir'de inşa edilen Perk Residance projesi 2 blokta toplam 64 daireden meydana geliyor.

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları!

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları 181 bin TL'den başlıyor. Trabzon'da yükselen YüzOn7 Residance projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

Madem Turizm Havacılık Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madem Turizm Havacılık Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Esenyurt, Vetro City Residance'de kuruldu.

Take-off Gayrimenkul, Cadde 24 Residance'ta açıldı!

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Küçükçekmece'de Cadde 24 Residance'ta müşterilerine kapılarını açtı. TAKE-OFF Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ile yatırım yapmak isteyenler için için göreve başladı.

novatrium residance Haberi

novatrium residance

Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Novatirum Rezidans Evleri'nde daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Toplam 245 konuttan meydana gelen proje, 17 katlı tek blok üzerinde yükseliyor.