20 / 05 / 2024

Novita Ekinci nerede

Novita Ekinci nerede

Novita Ekinci'de fiyatlar 150 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Novita'da anahtar teslimi başladı!

Yenişehir'de yükselen ve Mersin'de bir benzeri olmayan NOVITA' da anahtar teslimi başladı. Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var.

Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Sky Novita Evleri nerede?

Toplamda 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari birimlerden meydana gelen Sky Novita konut projesi Sky İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sky Novita Evleri nerede?

Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje dairelerden, villalardan ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Sky Novita Kurtköy nerede?

Novita Ekinci'de 150 bin liraya 1+1!

Novita Ekinci'de fiyatlar 150 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Oktay Ekinci: Akıllı binaların aptal yer seçimleri!

Oktay Ekinci: “Fulya” bir “dere”nin adı... İstanbul’da vaktiyle aktığı semte de adını veren derenin tam üzerinde ise bugün “Fulya Deresi Sokak” var!

Oktay Ekinci: Çamlıca'ya Osmanlı bile cami düşünmedi!

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Oktay Ekinci bugün köşesinde Çamlıca tepesine yapılacak camiyi ele aldı...

Tuğba Ekinci'ye müstakbel kayınpederi İbrahim Aksu arsa hediye etti!

O Şimdi Asker ve Kondom şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğba Ekinci'nin başına devlet kuşu kondu

Koleksiyon Mobilya, Boran Ekinci'yi Koleksiyon Forum'da ağırlayacak!

oleksiyon Mobilya, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD) işbirliği ile mimarları ağırlamaya devam ediyor. Boran Ekinci, çalışmalarıyla Koleksiyon Forum'un konuğu oluyor

Novita Ekinci nerede Haberi

Novita Ekinci nerede


Ekinci İnşaat tarafından yaşama geçirilen Novita Ekinci projesi Mersin'de yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


2 blok halinde yükselen Novita Ekinci projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Novita Ekinci fiyat listesi:

Novita Ekinci fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 150 bin lira olarak belirlendi. 


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Mersin Novita Ekinci'nin 2014 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Novita Ekinci Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, etkinlik salonu,yürüyüş yolları, basketbol-voleybol sahası, sauna, buhar odası,  toplantı odası,  gibi imkanlar yer alıyor.


Novita Ekinci iletişim bilgisi:

Telefon: 0324 332 00 16-17

Web: