07 / 05 / 2024

Novo Proje kimin

Novo Proje kimin

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aydın tarafından kuruldu. 

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aydın tarafından kuruldu. 

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da!

Aradığınız doğal hayatı lüksle birleştiren, ayrıcalıklı proje “Novo Maison”, Bodrum’un cennet koyu Gündoğan’dan yükseliyor. Novo Maison projesinin lansmanı 13 Haziran’da yapılacak.

Novo Maison Gündoğan'da 1 milyon Euro'ya 450 metrekare villa!

Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Novo Maison projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. Proje kapsamında yer alan villaların alanları 450 metrekare olarak belirlendi.

Bodrum Novo Maison projesinde 1 milyon Euro'ya 450 metrekare villa!

Bodrum Gündoğan'da yer alan Novo Maison projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. Proje kapsamında bulunan villaların alanları ise 450 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Novo Maison: Bodrum’da hayallerin de ötesinde seçkin bir proje!

Bodrum’da ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept doğuyor. Novo konseptli projelerinin ilki olan Novo Maison Bodrum Gündoğan’da sahiplerine kavuşmaya başladı.

Novo Maison Villaları iletişim!

Villaların teslimlerine 2015 yılının Mayıs ayında başlanması planlanan Novo Maison Villaları iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numaraları şu şekilde: +90 216 365 33 47 / +90 252 313 13 09. Proje, 8 villadan meydana geliyor...

Ramcon Proje Mühendislik A.Ş. 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Ramcon Proje Mühendislik ve İnşaat Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Maya Allazova ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Malkhaz Allazov ile Maya Allazova görev yapacak

Gül Proje, Eyüp ve Yakuplu'da yeni projelere başlıyor!

İnşaat sektöründe 1980'den bu yana hizmet veren Gül İnşaat ve bünyesindeki Gül Proje, bu yıl İstanbul Yenibosna, Eyüp ve Yakuplu'da yeni projelere başlıyor

İnanlar İnşaattan Eylülde satışa çıkacak 2 yeni proje! Terrace Mix ve Terrace Tema!

İnanlar İnşaat tarafından biri Haramiderede hayat bulan Terrace Mix ve diğeri Halkalı Atakentte yükselen Terrace Tema olmak üzere iki yeni proje Eylül ayında satışa sunulacak...

Novo Proje kimin Haberi

Novo Proje kimin

Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aydın tarafından kuruldu. 


Novo Proje Uygulama Yapı Teknik İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
PROJE-MIMARLIK a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c. Yurt içi ve dısında mühendislik ve mimarlık Plan, Proje ve Danısmanlık hizmetlerivermek. d. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek. e. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim islerinin yapımı. f....