29 / 04 / 2024

Noyan Umur Vural özgeçmiş

Noyan Umur Vural özgeçmiş

Mimar Noyan Umur Vural kimdir? Mimar Noyan Umur Vural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Noyan Umur Vural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Noyan Umur Vural..

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Noyan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bahçeşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Baran İnsel ve Seyedamnırhosseı Shahnematollahıferdo ortaklığında kuruldu.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Mehmet Umur kimdir?

Mehmet Umur, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur kimdir?

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven'in cenaze töreni 10 Mayıs’ta!

Geçtiğimiz gün Viyana'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Umur Güven’in cenaze töreninin detayları belli oldu...

Noyan Umur Vural özgeçmiş Haberi

Noyan Umur Vural özgeçmiş

Noyan Umur Vural kimdir?

Noyan Umur Vural, 1979 yılında İzmir' de doğmuştur. 2003 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. 


Mesleki açıdan yeterli deneyimi kazandıktan sonra içmimari, mimari, cephe iyileştirme ve kentsel tasarım çalışmalarını bir isim altında toplamaya karar vererek 2008'te Noyan Vural Mimarlık' ı kurmuştur. Noyan Vural gerçekleştirdiği konsept projeler ile birçok dergiye konu olmuştur. 


Bakioğlu Evi (2009) ve 40>82 Evi (2009) ile Archiworld Dergisine, 40>82 Evi (2009), Genç Mimar Röportajı ve Öz Yavru Elektrik Ofis Binası (2012) ile Ege Mimarlık Dergisine konuk olmuştur. 


Bunların yanı sıra, İzmir Ekonomi Üniversitesi' nde konuk öğretim üyeliği yapmış olup, 2012 yılından itibaren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü' nde öğretim üyesi olarak proje atölyesini...