01 / 08 / 2024

Nrs Metal Malzemeleri iletişim

Nrs Metal Malzemeleri iletişim

Nrs Metal Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Nrs Metal Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nrs Metal Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Yapı İnşaat Metal Elektrik Ve Kalibrasyon Ölçüm Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kök tarafından kuruldu.

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evon İnşaat Metal Hırdavat Ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akkaş tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıl tarafından kuruldu.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

2020 Arca İnşaat Malzemeleri Otomotiv Kimya Reklam Metal Limited Şirketi kuruldu!

2020 Arca İnşaat Malzemeleri Otomotiv Kimya Reklam Metal Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Odabaş tarafından kuruldu.

Birindar Metal Elektrik İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birindar Metal Elektrik İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kuş tarafından kuruldu.

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sezginer Yapı Malzemeleri Kimyevi Maddeler Metal Elektrik Otomotiv Matbaa Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Yılmaz tarafından kuruldu.

Jtk Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jtk Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şahin tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Nrs Metal Malzemeleri iletişim Haberi

Nrs Metal Malzemeleri iletişim

Nrs Metal Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Nrs Metal Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki...