08 / 05 / 2024

NSa Danışmanlık kuruldu

NSa Danışmanlık kuruldu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Ferhat İpekgil ve Kılıç Ali Negüzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

İstate Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstate Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan 'da Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karahan, Volkan Yavuz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Peker İşmerkezi'nde kuruldu.

Kreatif Yapı Danışmanlık Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Yapı Danışmanlık Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Haldün Durak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Uptwins Residence A Blok'ta kuruldu.

Asum Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asum Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Musa Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Deha Çiçek Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Çiçek Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Metin Çiçek, Sibel Çiçek tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Ataşehir, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bonanno Denizcilik Nakliyat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Tony Bananno SR. tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde kuruldu.

Kolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Altaş, Hüseyin Altaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da kuruldu.

ETH Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

ETH Danışmanlık Limited Şirketi, Birbey Ergün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan 'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi No:12 A'da kuruldu.

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6Sanat Mimarlık İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Oskan, Buğra Elmas, Bekir Gökhan Özdemir tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cv Ofis Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cv Ofis Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Volkan Vardar, Ceyhun Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Beykoz, Kavacık, Orhan Veli Kanık Caddesi'nde kuruldu.

İlim Arge Danışmanlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlim Arge Danışmanlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Korkmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Sakız Sokak'ta kuruldu.

NSa Danışmanlık kuruldu Haberi

NSa Danışmanlık kuruldu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar

Konsept Tasarım ve Uygulama konularında Türkiye ve Türk Yatırımcı ve Markalarının global pazarlardaki işleri için hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Nihat Sandıkoğlu AVM ve Gayrimenkul sektörlerindeki 23 yıllık ve son 7 yıldır AYD Genel Sekreterliği deneyiminin ardından AVMler ve Perakende Markaları ile iş yapmak isteyen hizmet ve ürün tedarikçilerine danışmanlık yapmak üzere NSa Danışmanlık işini kurdu. Nihat Sandıkcıoğlu, dünyaca ünlü İngiliz Mimar Campbell Rigg ve Türkiye’de 22 yıldır yüksek teknolojik ve kimlikli bina, mağaza ve ofis yapımında uzman Kinesis İnşaat ile birlikte AVM Yenileme ve Perakende Markaları için konsept tasarım ve uygulama yapmak üzere anlaşarak, olgunlaşan AVM ve Perakende Sektöründeki yenilenme ve yeniden doğma işlerine hizmet...