07 / 05 / 2024

NSa Danışmanlık kuruluşu

NSa Danışmanlık kuruluşu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Pamukçu tarafından kuruldu.

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Beren Çevre Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Çevre Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Bursalı ve Fatih Şanlıtürk ortaklığında kuruldu.

Optimist Yatçılık Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimist Yatçılık Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Uğurlu tarafından kuruldu.

Abacus Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Abacus Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Uğur Özbaysal ve Erhan Nuri Ekermen ortaklığında kuruldu. 

NSa Danışmanlık kuruluşu Haberi

NSa Danışmanlık kuruluşu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar

Konsept Tasarım ve Uygulama konularında Türkiye ve Türk Yatırımcı ve Markalarının global pazarlardaki işleri için hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Nihat Sandıkoğlu AVM ve Gayrimenkul sektörlerindeki 23 yıllık ve son 7 yıldır AYD Genel Sekreterliği deneyiminin ardından AVMler ve Perakende Markaları ile iş yapmak isteyen hizmet ve ürün tedarikçilerine danışmanlık yapmak üzere NSa Danışmanlık işini kurdu. Nihat Sandıkcıoğlu, dünyaca ünlü İngiliz Mimar Campbell Rigg ve Türkiye’de 22 yıldır yüksek teknolojik ve kimlikli bina, mağaza ve ofis yapımında uzman Kinesis İnşaat ile birlikte AVM Yenileme ve Perakende Markaları için konsept tasarım ve uygulama yapmak üzere anlaşarak, olgunlaşan AVM ve Perakende Sektöründeki yenilenme ve yeniden doğma işlerine hizmet...