02 / 05 / 2024

nşehir erken teslim

nşehir erken teslim

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

KİPTAŞ Çınar Evler'de hedef erken teslim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit Çınar Evler şantiye alanını ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, dairelerin hak sahiplerine erken teslim edilmesi için yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

FuzulEv’in erken teslim kampanyası uzatıldı!

FuzulEv, Temmuz'da başlattığı erken teslim kampanyasını müşterilerden gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Kurban Bayramı'na kadar uzattı...

Manzara Adalar'da erken teslim heyecanı!

İş GYO imzası ile Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinde mutlu sona gelindi. Manzara Adalar'da daire sahipleri erken teslim heyecanını yaşıyor.. 

Sinpaş Finans Şehir erken satış fiyatları!

Sinpaş Finans Şehir erken satış fiyatları 2018'de satışa çıkacak dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Finans Şehir projesinde ilk teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

360 Kurtköy’de erken teslim dönemi başlıyor!

360 Kurtköy’de ‘erken teslim’ rüzgarı esmeye başladı. Önümüzdeki yılın Ağustos ayında teslim edilmesi gerekirken bu yıl Eylül ayında sahipleriyle buluşacak konutlar için peşinat ve taksitler oturmaya başlanınca ödenecek.

Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi!

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Bahçeşehir Evleri 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 700 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

NCadde Business'ta erken teslim zamanı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Vadiyaka projesinde 361 adet daire yer alıyor. Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi kapsamında dairelerin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

nşehir erken teslim Haberi

nşehir erken teslim

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor. 2014'u Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor. 10 bin konut üretme hedefine adım adım yaklaşan Özyurtlar İnşaat, tapuların hazır olduğu Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri hem yatırım hem de oturum için konut arayanlara fırsatlar sunuyor. Ncity Esenyurt, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Nmerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı...