30 / 04 / 2024

nşehir konut sitesi

nşehir konut sitesi

NŞehir Esenyurt Konutları, Özyurtlar İnşaat imzası ile yükseliyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunan projede konutların yanı sıra 136 adet ticari birim de yer alıyor...

Konut sitesi aidatlarıyla ilgili yasa değişikliği yolda!

Hükümet, enflasyonla mücadele adımları ve vatandaşlardan gelen şikâyetler sonrasında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut sitesi aidatlarıyla ilgili bir çalışma başlatmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki süreçte bu konuda bir yasa değişikliğinin gündeme gelmesi bekle

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

Konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Konut sitesi aidatları neye göre belirlenir?

Takvim gazetesi yazarlarından Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarının neye göre belirlendiğini kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Konut sitesi çalışanları da sokağa çıkma yasağından muaf olmalı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017 listesi!

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017 listesi 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

nşehir konut sitesi Haberi

nşehir konut sitesi

30 bin 188 metrekare arsa büyüklüğüne sahip NŞehir Esenyurt Projesi, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile yükseliyor. Projede Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor.


NŞehir Esenyurt Konutları, büyüklük olarak 1+1 dairelerde 70 metrekare, 2+1 dairelerde 82-112 metrekare, 3+1 dairelerde ise 140 metrekare olarak tasarlandı. Projede dairelerin yanı sıra büyüklükleri 25 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen dükkanlar da yer alıyor.


NŞehir ödeme planı


Yüzde 1 KDV oranı uygulanan NŞehir Özyurtlar İnşaat Esenyurt, banka kredisi ve firma bünyesinde yapılacak ödeme seçenekleri sunuyor. 


NŞehir fiyatları


1+0 daireler 69 bin TL

1+1 daireler 119 bin TL

2+1 daireler 139 bin TL

3+1 daireler 239 bin TL


NŞehir Evleri adres: Fatih Mahallesi, Bahçe Yolu Caddesi, 2640. Ada, 7. Parsel Esenyurt-İSTANBUL 


NŞehir iletişim bilgileri


Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.nsehiresenyurt.com


Gizem...