03 / 05 / 2024

Nşehir teslimleri ne zaman

Nşehir teslimleri ne zaman

Özyurtlar İnşaat projesi Esenyurt Nşehir'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2+1 daireler 164 bin liradan satışa sunuluyor...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019?

Bursalı vatandaşların merakla beklediği Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019? İşte Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman?

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Nşehir teslimleri ne zaman Haberi

Nşehir teslimleri ne zaman

Nşehir projesi 8 blok halinde İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde yükseliyor. 


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nşehir Esenyurt 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Konut fiyatlarının 140 bin liradan başlangıç gösterdiği Nşehir Esenyurt Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplam 678 adet daireden oluşan Özyurtlar projesi Esenyurt N Şehir'in sosyal imkanları arasında oyun alanları, fitness center, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, spor alanları, sauna, otopark ve buhar odası yer alıyor. 


Esenyurt Nşehir fiyat listesi 

70 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 140 bin TL 

90 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 180 bin TL

82 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 164 bin TL

112 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 224 bin TL

140 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 280 bin TL'den...