07 / 05 / 2024

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abed Al Rahman Hasuna tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara dış cephe izolasyonu, ısı yalıtımı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri bodrum ve çatı izolasyonu yapmak. 2-Her türlü binaları ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü dekarasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar plamları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 5-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 6-Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri ve her türlü inşaat malzemeleri, İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik,...