13 / 05 / 2024

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat adresi

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat adresi

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Mikare Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Mikare Mimarlık İnşaat Taahhüt Peyzaj Limited Şirketi Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Zevahir Peyzaj İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Zevahir Peyzaj İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Fatih'te Ayça Aydın tarafından kuruldu.

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çamliyurt tarafından kuruldu.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağsan Taahhüt Peyzaj Lojistik İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

İmge Peyzaj Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Peyzaj Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüysüz tarafından kuruldu. 

Rem Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rem Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Kırıcı tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Brn Peyzaj İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmet Yalçınkaya imzasıyla kuruldu.

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat adresi Haberi

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat adresi

NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu. 


NTY Peyzaj Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  b. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar...