04 / 07 / 2024

Nuev irtibat

Nuev irtibat

Türkiye’nin ilk ve tek sadece online mobilya markası NUEV, yatak odalarını hep aynı renk görmekten sıkılanlar için renk seçenekleri bulunan özel tasarım yatak kılıfları geliştirdi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüm vatandaşlara anlatılacak!

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için, vatandaşlara anlatılması amacıyla belediye tarafından  irtibat bürosu kurulacak.

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca depremin yaşandığı bölgede açılan iletişim ve irtibat ofislerine 30 binden fazla vatandaş başvuru yaptı. Kira yardımı için başvuruda bulunan depremzedelere de ödemeleri yapılmaya başlandı...

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

TOKİ'den eğitime destek!

Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek olan hizmet ve irtibat binası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Sakarya Erenköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Adapazarı Belediyesi Evrenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne başlıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Evrenköy’de irtibat bürosu kuruldu.

Nuev irtibat Haberi

Nuev irtibat

Yenilikçi tasarımları ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran Türkiye’nin ilk ve tek sadece online mobilya markası NUEV, yatak odalarının havasını değiştiriyor.  NUEV, ayrıca alabileceğiniz ve rengini zevkinize göre seçebileceğiniz, Union Yatak Kılıfı ile yatak odalarını renklendirerek sıradanlığa son verecek.


Lazzoni firmasının online markası NUEV, evleri hem kullanışlı hem de modern hale getirmek için tasarım mobilyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. NUEV, bu kez yatak odalarını hep aynı renk görmekten sıkılanlar için renk seçenekleri bulunan özel tasarım yatak kılıflarını geliştirdi.


Union Yatak Kılıfının yatak odalarını renklendirmek isteyenlerden kısa sürede büyük ilgi gördüğünü belirten Lazzoni firmasının 4. kuşak temsilcisi Efe Kababulut, kılıfın kullanışlı olmasının yanı sıra göz zevkine de hitap edeceğini kaydetti.


-Rahatlıkla takıp çıkarabilirsiniz-


Tasarımlarında modernlik kadar fonksiyonelliğe de özen...