29 / 06 / 2024

nuh gayrimenkul

nuh gayrimenkul

Arazilerini konut ya da ticari yatırımlarla değerlendiren sanayicilere Nuh Grubu da eklendi.

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entb Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt, İlker Aydın , Ali Alaltun tarafından kuruldu.

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byt Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer ve Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt tarafından kuruldu.

Gmax İnşaat Otomotiv Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmax İnşaat Otomotiv Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Feti Dumangöz tarafından kuruldu.

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuh Hacı Yıldız tarafından Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yavuz Bilmiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Nuh Hakan Oflazer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Nuh Çimento Sanayi, Nuh Gayrimenkul İnşaat'ı devralıyor!

Nuh Çimento Sanayi AŞ., Nuh Gayrimenkul İnşaat AŞ.'nin yüzde 99,96 oranında ve 135.288.000 TL nominal değerli hisselerin tamamının devralınacağını KAP'a bildirdi.

TT Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TT Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre Torun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda Nuh Hakan Oflazer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Nuh Gayrimenkul İnşaat'ın sermayesi 135.3 milyon TL!

Nuh Çimento Sanayii A.Ş., Nuh Gayrimenkul İnşaat A.Ş.'nin ödenmiş/çıkarılmış sermayesinin 135 milyon 338 bin TL olduğunu açıkladı. Nuh Çimento, grup şirketleri hakkındaki bilgileri kamuoyu ile paylaştı

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

nuh gayrimenkul Haberi

nuh gayrimenkul

Bünyesinde Nuh Çimento ve Nuh Beton şirketlerini bulunduran Nuh Grubu'na bağlı Nuh Gayrimenkul İnşaat AŞ, İstanbul'un emlak değeri en yüksek bölgelerinden Bostancı'da bulunan 15 bin metrekarelik arazisi üzerinde 4 yıldızlı bir şehir oteli ve çarşı yatırımı için harekete geçti. Şirket, 272 yataklı otelin işletmesi konusunda da Dedeman Turizm Yatırımları AŞ ile bir ön anlaşma yaptı.

Nuh Gayrimenkul İnşaat AŞ Genel Müdürü Ercan Sayarı, 40 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek olan projenin 2009 yılı sonunda tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.
 
Konuttan sonra otel projesi

Başta İstanbul olmak üzere büyük kentlerde yeni projelerin hayata geçirileceği boş arazilerin olmayışı, yatırımcının gözünü kent merkezinde kalmış fabrika arazilerine çevirdi. Gayrimenkul şirketleri şehir içinde kalan eski fabrika arazilerini satın alarak ya da fabrika arazisinin sahibi ile ortaklık...