04 / 05 / 2024

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat nerede

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat nerede

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dma Global Yapı Denetim Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arslan tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozakoğlu Han Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Begen tarafından kuruldu.

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Binali Kalkan tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Towers Global Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akdaş, Korcan Santalu ve İbrahim Akalın ortaklığında kuruldu. 

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 6 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ema Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Global Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Kaplan tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Efendioğlu ve Tarık Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat nerede Haberi

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat nerede

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. b)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurumve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, işhanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...