28 / 04 / 2024

Nuhoğlu Gülsa yen proje

Nuhoğlu Gülsa yen proje

20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe özellikli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat; Kadıköy Fikirtepe’de yeni projesini hayata geçirecek...

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Gülsa Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sağaz tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gülsa yen proje Haberi

Nuhoğlu Gülsa yen proje


Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat Kadıköy Fikirtepe’de yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fikirtepe‘de yeni bir dönemi başlatacak olan projenin özelliklerinin anlatılacağı toplantı 10 Mayıs'ta, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ve Tabanlıoğlu Mimarlık’tan, Mimar Murat Tabanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek...