27 / 04 / 2024

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.



Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler kiralık ev arayanlara en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış, tam donanımlı eşyalı daire fırsatı sunuyor. 

HUPEV'ler kiracıların, günlük hayatlarına devam ederken evle ilgili tüm detayları üstleniyor. Sadece bavulunuzu alıp gelebileceğiniz, taşınmaya hazır dairelerde elektrik, su, doğalgaz, internet ve TV abonelikleri de hazır şekilde sizleri beklyor. HUPEV'lerde konaklanıldığı sürece, temizlik, bakım-onarım gibi tüm ihtiyaçlar için 7/24 Müşteri Destek ekiplerinden destek alabileceksiniz.

BİR AYDAN BAŞLAYAN SÖZLEŞMELERDE YÜZDE 30 İNDİRİM!

1 aydan başlayan sözleşme süreleri ile yüzde 30 ve üzeri ilk eve taşınma maliyetinde avantaj sağlayarak orta ve uzun vadeli konaklamalar için çözümler sunuyır.

Hupev’ler otellere göre daha geniş ve konforlu yaşam alanlarını, şehrin farklı lokasyonlarında istediğiniz sürede deneyimleme fırsatı sunuyor. 

Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, iç mimarlar tarafından modern bir şekilde tasarlanan yaşam alanları ve özenle seçilen mobilyalar sayesinde misafirlere, kendilerini evlerinde hissetmesini sağlamak en büyük önceliği olan HUPEV'lerde eve iş getirmeniz durumunda, yüksek hızlı limitsiz internet ile yeni düzene uygun olarak hazırladığımız çalışma alanlarında dilediğiniz gibi çalışma şansı elde edeceksiniz.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

EV SAHİPLERİ NEDEN HUPEV'LERİ TEFCİH EDİYOR?

Ev sahiplerinin evlerini HUPEV'lere teslim etmesinin altında çeşitli nedenler bulunuyor. Bunlar;

Dairenizin tüm bakım, onarım, temizlik vb. işleri HUPEV'ler tarafından yürütülmekte. HUPEV'lerin  amacı dairenizi teslim aldıktan ilk günkü gibi korumasını sağlamak ve sizlerin iş yükünü azaltmak.

İç mimarlar tarafından özenle seçilen mobilyalar ile daireleriniz yeniden tasarlanır. Dairenize yeni hali ile değer katılmış olacak.

HUPEV'ler ile iş ortaklığı minimum 2 yıldan başlayarak devam eder ve Hupev garantisi altında olur. Anlaşma yapılan süre boyunca kira ödemeniz düzenli olarak yapılacak böylelikle kiracı aramayacak ve yönetimi tamamen HUPEV'lere bırakmış olacak.

Dairenizizi HUPEV'lere  teslim ettiğiniz an itibari ile kazanmaya başlayıyorsunuz. Tahsilat riski, kiracı değerlendirmesi gibi tüm süreçleri adınıza gerçekleştiriyor, kazancınızı garantileyerek maksimum gelir elde etmenizi sağlıyyor. 

HUPEV'LERDE HANGİ TİP DAİRELER YER ALIYOR?

HUPEV'lerde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1i 4+1 rezidans ve müstakil villa seçenekleri yer alıyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Geri Dön