27 / 04 / 2024

nuhoğlu inşaat fikirtepe projesi

nuhoğlu inşaat fikirtepe projesi

Yenitepe Kadıköy'le Fikirtepe kentsel dönüşüm çalışmalarında yerini alan Nuhoğlu İnşaat, ikinci adasında da imzalarını tamamlayarak tahliye sürecini başlatıyor. Hak sahibine 20 Ekim'de ulaşacak tebligatları ve tahliye sürecini Emlakkulisi.com açıklıyor...

Nuhoğlu İnşaat’ın Yenitepe projesi basın toplantısı 4 Haziran'da!

Nuhoğlu İnşaat’ın Fikirtepe’deki projesi “Yenitepe” için düzenleyeceği basın buluşması 4 Haziran 2014, Çarşamba saat 12:00’de gerçekleşecek. Toplantının yapılacağı mekana ilişkin bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşılacak...

Nuhoğlu İnşaat, 300 milyon TL ile Fikirtepe'yi dönüştürecek!

Fikirtepe'de Nuhoğlu İnşaat tarafından 300 milyon TL'lik yatırımlar Fikirtepe'de proje hayata geçirilecek. 1,500 konuttan meydana gelecek projede, dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL olacak...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Nuhoğlu İnşaat, Cubes ile Ankara'ya girdi!

Dalgıç GY ve Lejant Proje firmaları ile ortaklığa giden Nuhoğlu İnşaat, Ankara’da lüks karma projesi Cubes Ankara'yı hayata geçiriyor. Proje 450 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

nuhoğlu inşaat fikirtepe projesi Haberi

nuhoğlu inşaat fikirtepe projesi


Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında imzasını bitiren firmalar hak sahiplerine tahliye tebligatı gönderiyor. İşte Nuhoğlu İnşaat'ın 20 Ekim'de ulaştıracağı tebligatları ve 5 Aralık'a kadar tamamlanacak tahliye sürecinde yapılacak ödemeler, taşınma bedeli, sözleşmenin ardından arsasını boşaltmayan hak sahibinin karşılaşacağı cezai yaptırımlar... 


Fikirtepe'de bir taraftan inşaatlar devam ederken bir taraftan da imzaları yüzde 100 biten firmalar tebligatlar göndermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Ekşioğlu firması hak sahiplerine evlerini boşaltmaları için tebligatlar göndermişti. 


Şimdi de Nuhoğlu İnşaat, Yenitepe Kadıköy projesini hayata geçireceği alanda imzasını yüzde 100 bitirdiği, ikinci adasında (birinci adada yıkım tamalandı, fore kazıkları çakılıyor, hafriyat alınıyor) hak sahiplerinin evlerini tahliye etmesi için tebligatlarını hazırladı.  


Nuhoğlu İnşaat, Yenitepe Kadıköy projesini bu adalar üzerinde konumlandırdı... 



Yenitepe Kadıköy projesi hakkında güncel bilgiler için tıklayın!


Tebligatlar, 20 Ekim...