04 / 05 / 2024

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün bir gayrimenkul projesi olmanın ötesinde aynı zamanda bir sosyal dönüşüm projesi olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımcı Gözü ile Fikirtepe'nin Gelişimi semineri 29 Mayıs'ta!

Ali Nuhoğlu, “Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi” seminerinde konuşacak...

Ali Nuhoğlu: İstanbul’un 5 gözde caddesi Fikirtepe’de doğacak!

Kadıköy Fikirtepe'de yer alan ve konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesi ile ilgili açıklama yapan Ali Nuhoğlu İstanbul’un 5 gözde caddesinin Fikirtepe’de yeniden doğacağının altını çizdi...

Fikirtepe'de Nisan sonunda projeler uygulama sürecine girecek!

Ali Nuhoğlu, “Şu anda Fikirtepe’de net olmayan hiçbir konu yok. Firmalar proje onay aşamalarını daha fazla hızlandırdılar. Nisan sonunda şirketler projeleri uygulama sürecine girecek” dedi

Ali Nuhoğlu: Kentsel dönüşüm inşaatın dinamosu olacak!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 2013’te inşaat sektörü için 2012 yılından çok daha iyi bir yıl olacağını belirterek, “inşaat sektöründeki büyümeyi kentsel dönüşüm tetikleyecek

Ali Nuhoğlu: Dönüşüm, 2013’te sektöründeki büyümeyi tetikleyecek!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründeki büyümeyi kentsel dönüşüm tetikleyecek. Sadece İstanbul’da yaklaşık 300-400 bin konutluk dönüşüm projesi bulunmakta...

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Nuhoğlu İnşaat 5 Ekim Cuma günü başlayacak Kentsel Dönüşüm Yıkım Projesi’nde bin 500 konutluk özelprojesiyle Fikirtepe’deyer alıyor

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu Haberi

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu

Fikirtepe’deki dönüşümün bir gayrimenkul projesi olmanın ötesinde aynı zamanda bir sosyal dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Bölge sakinleri daha güvenli ve konforlu konutlarda yaşamaya başladı. Metro bağlantıları, alışveriş caddesi, ortak ulaşım yolları, şehir parkı, hastane, okul gibi donatılarla Fikirtepe altyapı sorunları çözülmüş bir lokasyon oluyor” dedi. Fikirtepe’nin benzer lokasyonlara göre fiyat avantajıyla da öne çıktığının altmı çizen Ali Nuhoğlu, “Yatırımcılar için İstanbul’un en cazip bölgesinde yer alıyoruz. Fikirtepe’deki projeler gayrimenkul alıcılarına modern, güvenli, konforlu, son teknoloji ile yapılmış, kentin merkezinde ve ulaşım akslarının ortasında yer alan konutları uygun fiyat avantajlarıyla sunuyor” diye konuştu.

İDDİALI ALIŞVERİŞ CADDESİ
Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre; yerli ve yabancı yatırımcıların Fikirtepe’ye ilgisinin her geçen gün arttığını ifade...