29 / 04 / 2024

nuhoğlu inşaay Ali Nuhoğlu

nuhoğlu inşaay Ali Nuhoğlu

Dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de yeni bir dönemin başladığını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Bölge 1.5 yılda yüzde 60 prim yaptı. 5 ay gibi kısa bir süre sonra, şimdiki fiyatlardan ev almak çok zor olacak" diye konuştu

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

nuhoğlu inşaay Ali Nuhoğlu Haberi

nuhoğlu inşaay Ali Nuhoğlu

Dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de yeni bir dönemin başladığını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'yla Fikirtepe'de yaşanan sorunları ve bölgenin geleceğini konuştuk. 


 Fikirtepe'de son durum nedir? 

Şu anda yaklaşık 5 adada firmalar inşaata başladı. Yılsonuna kadar 12 ile 15 adaya ulaşması bekleniyor. Belli firmalar işin başında. Yüzde 100 anlaşmaya varamamış olanlarda var. Şu anda anlaşma sağlanamayan adalarla ilgili istimlak süreci başlayacak. Uygulama başladı. Süreç hızlı olursa Fikirtepe'de girilmeyen ada kalmayacak. Bizim açımızdan sorun yok, anlaşmalarımız tamam. İkinci adanın projeleri de onay aşamasında. Yılsonunda ruhsatı alırız. 


 Ruhsat aşaması nasıl ilerliyor? Süreç sıkıntılı mı? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı artık mimari proje üzerinden değil, tüm uygulama projelerini bitirdikten sonra ruhsatlandırılan bir süreci başlattı. Bu aslında Türkiye'de ilk defa yapılan bir şey. Bu firmaları biraz yordu...