16 / 05 / 2024

nükleer enerji ve türkiye

nükleer enerji ve türkiye

Mimar ve Mühendisler Grubu’nun, Enerji Uzmanlar Derneği ile ortaklaşa düzenleyeceği “Nükleer Enerji ve Türkiye Süreci” konulu kahvaltılı paneli 22 Ocak 2013 Salı günü gerçekleştiriliyor.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde geri sayım başladı;  Bakan Bayraktar tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Akkuyu Nükleer Santrali'nde kısa süre içinde elektrik üretimine başlanacağını duyurdu veı ve 2028’e kadar santralin tamamının devreye alınacağını müjdeledi. İşte detaylar...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel Alımını kaçırmayın! Son başvuru tarihi 15 Mart 2023!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Mart 2023 olarak açıklandı.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlarının Eğitim ve Denetimlerine Dair Tebliğ!

Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlarının Eğitim ve Denetimlerine Dair Tebliğ bugünkü 31357 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Met Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuhan, Oğuzhan Zaralı ve Osman Bingöl ortaklığında kuruldu.

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasya Enerji Ve Atık Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Ali Can tarafından kuruldu.

3. nükleer enerji santralini de kuracağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Sadece Akkuyu ile kalmayacağız. Üçüncü bir nükleer enerji santralini de kuracağız. " dedi.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde lisans iptal davası reddedildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK), Akkuyu Nükleer Santralı’na verdiği “elektrik üretim lisansı”nın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi...

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli atılıyor!

Rusatom Energy International (REIN) Genel Müdürü Anastasia Zoteeva yaptığı açıklamada sürekli enerji ihtiyacı artan Türkiye'yi nükleer enerji konusunda desteklediklerini söyledi.

nükleer enerji ve türkiye Haberi

nükleer enerji ve türkiye


Mimar ve Mühendisler Grubu’nun, Enerji Uzmanlar Derneği ile ortaklaşa düzenleyeceği “Nükleer Enerji ve Türkiye Süreci” konulu kahvaltılı paneli 22 Ocak 2013 Salı günü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katılımıyla RİXOS GRAND ANKARA HOTEL’de gerçekleştirilecektir. 


MMG Genel Başkanı Avni Çebi ve EPDK Başkanı Hasan Köktaş’ın açılış konuşmasını yapacağı ve Akkuyu NGS Elektrik Üretim A.Ş. Gen. Müd. Aleksander Superfin, EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış, TAEK Başkanı Zafer Alper, TÜBİTAK Enerji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Aydın’ın panelist olarak yer...