29 / 04 / 2024

nur dabakoğlu mcbride

nur dabakoğlu mcbride

Geleneksel lezzetler sunan Çıtır Usta, franchising vererek beş yıl içinde 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asersan İnşaat Elektronik Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Dabakoğlu tarafından kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat ve İhracaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile I. Amar Abu Ras, Mehmet Nur Hayanioğlu ve Salah Abu Taye ortaklığında kuruldu. 

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bautek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ömer Çetin  Nuhoğlu, Zeynep Nuhoğlu ve Ayşe Nur  Nuhoğlu Aygün ortaklığında kuruldu. 

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Arslan, Mehmet Fatih  Arslan ve Serap Nur Uzunoğlu  ortaklığında kuruldu.

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Nur Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Noorollah Rafıeı, Mohammadalı Rafıeı ve Roghayyeh  Rafıeı ortaklığında kuruldu. 

Select Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Select Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ebru Kumbasar ve Nur Saroğlu imzasıyla kuruldu.

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Turgut Dabakoğlu ve Bülent Tuncay ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da İstanbul İl 'i, Kartal, Cevizli Mahallesi, Denizer Caddesi, Nur Apartmanı' nda kuruldu.

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

nur dabakoğlu mcbride Haberi

nur dabakoğlu mcbride

Çıtır Usta’nın restoran ve ekspres olmak üzere iki farklı franchising modeli bulunuyor.Geleneksel lezzetler, franchising sistemiyle hızla büyümeye devam ediyor. Bu markalar arasında yer alan ve ilk şubesini 2003 yılında açan Çıtır Usta,bugün 42 şubeyle faaliyet gösteren bir zincir işletmeye dönüşmüş durumda.2007 yılından bu yana franchising veren Çıtır Usta, yaklaşık bin 100 kişiye franchıse sistemi ile markası altında istihdam sağlıyor. Menüsünde lahmacun ve 16 çeşit pideden, 18 çeşit kebaba dürüm dönere ve beyaz et çeşitlerine Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere ülkenin farklı lezzetlerini bulmak mümkün.Çıtır Usta’nın AVM’lerden doğan bir marka olduğunu söyleyen Çıtır Usta İş Geliştirme ve Marka Müdürü Nur Dabakoğlu Mcbride, “AVM’lerde koşullar izin verdiği sürece şubelerimizin hizmet ve dekorasyon konumlandırmasını rahat ve bizim geleneksel alışkanlıklarımıza yönelik...