nur dabakoğlu mcbride Haberi
Çıtır Usta’nın restoran ve ekspres olmak üzere iki farklı franchising modeli bulunuyor.Geleneksel lezzetler, franchising sistemiyle hızla büyümeye devam ediyor. Bu markalar arasında yer alan ve ilk şubesini 2003 yılında açan Çıtır Usta,bugün 42 şubeyle faaliyet gösteren bir zincir işletmeye dönüşmüş durumda.2007 yılından bu yana franchising veren Çıtır Usta, yaklaşık bin 100 kişiye franchıse sistemi ile markası altında istihdam sağlıyor. Menüsünde lahmacun ve 16 çeşit pideden, 18 çeşit kebaba dürüm dönere ve beyaz et çeşitlerine Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere ülkenin farklı lezzetlerini bulmak mümkün.Çıtır Usta’nın AVM’lerden doğan bir marka olduğunu söyleyen Çıtır Usta İş Geliştirme ve Marka Müdürü Nur Dabakoğlu Mcbride, “AVM’lerde koşullar izin verdiği sürece şubelerimizin hizmet ve dekorasyon konumlandırmasını rahat ve bizim geleneksel alışkanlıklarımıza yönelik...