05 / 05 / 2024

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.



Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın dededen kalma binayla başı derde girdi. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; geçen yıl Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yapıldığı ileri sürüldü. 

Binanın üst iki katında projeye aykırı pencereler açıldığı tespit edildi. Belediye, tutanak düzenledi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru da bulundu. 

AF KAPSAMINDA DEĞİL

Fettahoğlu, Muğla'da olduğu sebebiyle ifade vermeye gitmedi. Remziye A., "Tadilattan aylar sonra belediyeden ceza aldık ve ödedik. İmar affı gelince bundan faydalandık" diye konuştu. Savcılık, tadilatın imar affından iki ay önce yapıldığı için bu kapsamda değerlendirilemeyeceğini ifade ederek, oyuncu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

 


Geri Dön