10 / 05 / 2024

nur fettahoğlu ev tadilatı

nur fettahoğlu ev tadilatı

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor!

Konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirme yapan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, ev fiyatlarındaki düşüş beklenmediğini dile getirdi. 

nur fettahoğlu ev tadilatı Haberi

nur fettahoğlu ev tadilatı

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın dededen kalma bina nedeniyle ihbar edildi. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre;  Fettahoğlu ve kardeşinin geçen sene Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı iddia edildi. Binanın üst iki katında projeye uymayan pencereler açıldığı tespit edildi. Belediye, tutanak tuttu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptı. 

AF KAPSAMINDA YER ALMIYOR

Fettahoğlu, Muğla'da olması nedeniyle ifadesi alınmadı. Remziye A., "Tadilattan aylar sonra belediyeden ceza aldık ve ödedik. İmar affı gelince bundan faydalandık" dedi. Savcılık, tadilatın imar affından iki ay önce yapıldığı için bu kapsamda olmadığını söyleyerek oyuncu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle davacı oldu. 

'BİZ CEZAMIZI ÇEKTİK'

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen yargılamada mahkemeye karşısına çıkan ünlü oyuncu, bahse...