10 / 05 / 2024

nur fettahoğlu dava

nur fettahoğlu dava

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

nur fettahoğlu dava Haberi

nur fettahoğlu dava

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın dededen kalma bina nedeniyle ihbar edildi. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre;  Fettahoğlu ve kardeşinin geçen sene Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı iddia edildi. Binanın üst iki katında projeye uymayan pencereler açıldığı tespit edildi. Belediye, tutanak tuttu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptı. 

AF KAPSAMINDA YER ALMIYOR

Fettahoğlu, Muğla'da olması nedeniyle ifadesi alınmadı. Remziye A., "Tadilattan aylar sonra belediyeden ceza aldık ve ödedik. İmar affı gelince bundan faydalandık" dedi. Savcılık, tadilatın imar affından iki ay önce yapıldığı için bu kapsamda olmadığını söyleyerek oyuncu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle davacı oldu. 

'BİZ CEZAMIZI ÇEKTİK'

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen yargılamada mahkemeye karşısına çıkan ünlü oyuncu, bahse...