24 / 05 / 2024

Nur Fettahoğlunun annesi

Nur Fettahoğlunun annesi

30 Ekim 2013’te evlenen Nur Fettahoğlu ile işadamı Levent Veziroğlu’nun mutluluğu uzun ömürlü olmadı.Nur Fettahoğlu’nun mutluluğu kısa sürdü. Levent Veziroğlu’yla boşanma kararı alan oyuncu, annesinin yanına yerleşti.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Nur Fettahoğlu'na tadilat davası: 5 yıl hapis istemi!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi Remziye A.'nın, Beşiktaş Belediyesi tarafından eskiden yurt olarak kullanılan beş katlı binada tadilat yaptırdığı ileri sürüldü. Savcılık, oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşi hakkında 5'er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki 163 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru ne zaman?

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 90 adet konutun başvuruları bugün başlıyor...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016!

TOKİ'nin Mardin Merkez Nur Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” içerisinde yer alan 90 adet konut başvurular yarın başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 2016..

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başlıyor. İşte TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru zamanları...

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular yarından itibaren alınmaya başlanacak.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ'nin Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 163 konut için başvurular başlayacak. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru tarihleri!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesinde toplamda 163 adet daire bulunuyor. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru tarihleri...

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvurusu!

163 konutluk TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvuru dönemi başlayacak. İşte, TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2016 başvuru tarihleri..

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları!

163 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları...

Nur Fettahoğlunun annesi Haberi

Nur Fettahoğlunun annesi

Nur Fettahoğlu’nun mutluluğu kısa sürdü. Levent Veziroğlu’yla boşanma kararı alan oyuncu, annesinin yanına yerleşti.


30 Ekim 2013’te evlenen Nur Fettahoğlu ile işadamı Levent Veziroğlu’nun mutluluğu uzun ömürlü olmadı.


Çift, yaşadıkları sorunları aşamayınca ayrılık kararı aldı. Fettahoğlu, 1,5 hafta önce Veziroğlu’yla birlikte oturdukları Rumelihisarı’ndaki evden ayrılıp annesinin yanına yerleşti.


İddiaya göre Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu’nu barıştırmak için hem aileleri hem de yakın arkadaşları devreye girdi.


Ancak çabalar, çifti yeniden bir araya getirmeye yetmedi. Ayrılmakta kararlı olan Fettahoğlu’nun yakınlarına “Sürdürmeyi denedik ama olmadı” dediği öğrenildi.


Nur Fettahoğlu, bu ay BeStyle dergisine şu açıklamaları yaptı: “Dinlenmek, mümkünse uzaklara gitmek istiyorum.


Hiçbir zaman ‘keşke’lerim olmadı, hep sonuna kadar tüketip ondan sonra yeni bir şeye adım attım. Belki de keşke dememek için her şeyi sonuna dek...