15 / 05 / 2024

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat adres

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat adres

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shamıl Karımov tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Alabduljalıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alabduljalıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nassar T A A. tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi güncellendi!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesinin Güncellenmesine İlişkin Kararı bugünkü 31591 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat adres

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe ,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Molla Gürani Mh.T.Özal Millet Cd.Küçük Saray Ap.N.26/7 Fatih