09 / 05 / 2024

Nur Teknoloji Makina İnşaat iletişim

Nur Teknoloji Makina İnşaat iletişim

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Manisa OSB'de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracaklarını açıkladı. İleri teknoloji üreten bir sanayi bölgesi haline gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Ahmet Nur Görpeoğlu Saf GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Ahmet Nur Görpeoğlu'nun Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olduğunu bildirdi. Saf GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Deluxia Palace A Blok'ta kuruldu.

Nur Camisi, Selimiye Camii'nin mimarisi örnek alınarak inşa edildi!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eseri kabul edilen Edirne’deki Selimiye Camii'nin mimarisi örnek alınarak 6 yıl önce Kırıkkale'de inşasına başlanan Nur Camisi, 2014 yılı sonunda hizmete girecek

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Orhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor: 6.9 milyon TL'ye!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah İlkhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Türbe Sokak'ta kuruldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat iletişim Haberi

Nur Teknoloji Makina İnşaat iletişim

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Arslan tarafından kuruldu.

Nur Teknoloji Makina İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...