11 / 05 / 2024

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Nur Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nur Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  Murat Ünal tarafından kuruldu.

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Ala İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Öznur Dil tarafından kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Nur Ünlü Yiğit tarafından kuruldu.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta  Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu. 


Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3- Her türlü...