05 / 05 / 2024

Nuran Akbayrak

Nuran Akbayrak

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Nurhan Sokak'ta kuruldu.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Nuran Kartal tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 09.00'da Bakanlık Temsilcisi Nuran Devrim'in gözetiminde yapıldı. 

Girnevizyon Gayrimenkul İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girnevizyon Gayrimenkul İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Akbayrak tarafından kuruldu.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Nuran Işık evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baltan İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Tanrıkulu, Ali Demirhan ve Ömer Baltacı ortaklığıyla kuruldu.

Nuran Akbayrak Haberi

Nuran Akbayrak

Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuran Akbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Elya Mimarlık Gıda ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel yerli veya yabancı tüm kuruluş ve şahıslara karşı her türlü inşaat iç mimari tasarım uygulama sesleme kontu sınai tesis yol yer altı ve yer üstü kanalları sulama tesisleri ve diğer bilumum inşaat sıhhi tesisat dekorasyon işleri alçı sıva kartonpiyer ve her türlü boya işleri sanayi tesisleri müteahhitlik hizmetleri ihalelere iştirak ekmek taahhütler yapmak ve yaptırmak faaliyet konusu ile ilgili mühendislik hizmetleri her nevi plan proje dekorasyon dizayn organizasyon ve müşavirlik hizmetleri yapmak.Her türlü inşaat işi, mesken,konut,işyeri ve buna benzer inşaat...