25 / 07 / 2024

Nurcan Mehmetoğlu

Nurcan Mehmetoğlu

MS İzolasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Mehmetoğlu tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Ümraniye, Doğanevler Caddesi, Ekşioğlu Özşenbahçe Konutları'nda kuruldu.

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyir Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Sdr Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sdr Lojistik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Mehmetoğlu tarafından kuruldu.

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Kame İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Kame İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yeşilköy Şubesi, İbrahim Halil Mehmetoğlu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Yeşilköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazievrenos Caddesi'nde açıldı.

Baba Oğlu İnşaat Çatı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Oğlu İnşaat Çatı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurcan Yiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Mehmetoğlu Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye 'de, Müslüm Mehmetoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kişioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kişioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Kişioğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Esentepe Mahallesi, Erhan Sokak'ta kuruldu.

MS İzolasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS İzolasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Mehmetoğlu tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Ümraniye, Doğanevler Caddesi, Ekşioğlu Özşenbahçe Konutları'nda kuruldu.

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfa Orman Ürünleri İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarımehmetoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Nurcan Mehmetoğlu Haberi

Nurcan Mehmetoğlu

MS İzolasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurcan Mehmetoğlu tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


MS İzolasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeribinalara çatı izolasyonu, dış cepheizolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtımmalzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...