22 / 05 / 2024

nurcan özdemir elektrik

nurcan özdemir elektrik

Nurcan Özdemir 39 yaşında. Bursa’da yalıtım malzemesi üreten iki fabrikanın sahibi. Garanti Bankası’nın Kadın Girişimci Ödülü’nü alan Özdemir, elektriği 11 yaşında görmüş. Özdemir, 2013’te İstanbul’da fabrika kuracak

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Sofi İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sofi İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Rasim Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu. 

Karlık Elektrik Otomotiv Peyzaj İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlık Elektrik Otomotiv Peyzaj İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Özdemir tarafından kuruldu. 

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Yalıtım harcamaları gider olarak gösterilebilecek!

Torba Yasa Tasarısı'nda enerji tasarrufu amaçlı yapılan harcamaların gider olarak gösterilebilecek olmasını değerlendiren EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, tasarının enerji ithalatı için de önemli olduğunu vurguladı.

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özdemir ve Sevim Kutlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Promim Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Haşim Çetin, Emin Özdemir ve Yasin Bayrakcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Altus Elektrik Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altus Elektrik Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Selda Alkan, Mesur Özdemir, Şerbaniye Doğan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrolsan Elektrik ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Muharrem Tolga Özgülük, Kerem Özdemir ortaklığında kuruldu.

Elektrik faturası neden fazla gelir?

Elektrik faturası, elektrik dağıtım şirketi tarafından kullanıcın kullandığı elektrik miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik faturası neden fazla gelir? ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklaması..

nurcan özdemir elektrik Haberi

nurcan özdemir elektrik

Garanti Bankası’nın Girişimci Kadın Ödülü’nü alan Nurcan Özdemir, Bursa’da yalıtım sektöründe faaliyet gösteren EPSA şirketinin sahibi. Ardahanlı çiftçi bir ailenin kızı olan Özdemir elektriği, televizyonu 11 yaşında görebilmiş. Özdemir, 1989’da ailesiyle Ardahan’dan Bursa’ya okuyabilmek için göç etmiş. Ancak 7 kardeşin okuması zor olunca tekstil fabrikasında işçi olmuş. Özdemir, daha sonra sekreter olarak girdiği yalıtım şirketinde pazarlama ve satış müdürü olmuş. Şimdi 14 bin metrekarelik alanda iki fabrikası bulunan Özdemir, yeni yatırım planları yapıyor.

Sıfırdan başlayarak bir başarı öyküsünün kahramanı olan Özdemir, eşi, babası ve kardeşleriyle birlikte büyüttüğü şirketinin daha başarılı olması için kurumsallaşma çalışmaları yapıyor. Liseyi dışarıdan bitirerek inşaat ve mimarlık eğitimi almak isteyen Özdemir sorularımızı yanıtladı.



Sıfırdan nasıl iş kadını oldunuz?


Okumaya meraklıydım, hayallerim vardı. En büyük hayalim öğretmen veya hemşire...