08 / 05 / 2024

Nurettin Canikli konut satışı açıklaması

Nurettin Canikli konut satışı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Konut fiyatlarını patlatan akıl almaz deney ortaya çıktı: Merkez Bankası eski baş ekonomisti açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, konut finansman paketini açıkladıktan sonra 65 bin kişinin fiyat artışı yaptığını açıkladı. TCMB, verilerine göre, konut fiyatları mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 110 oranında arttı.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Konut sektöründeki teşvikler sektöre ivme kazandıracak!

Konut teslimlerinde ve tapu harcı oranı değişikliği ile ilgili açıklamalar yapan Miavita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, bu karar ile birlikte inşaat sektörünün bir ivme kazanacağını söyledi.

Konut alacaklar bunlara dikkat!

Konut almayı düşünen vatandaşlara önemli tavsiyeler yapan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, yatırım yaparken vatandaşlarımız bazı detayları unutabilir. Dikkatli olmakta fayda var” dedi.

Konut piyasasında durgunluk yaşatan 3 madde!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’de yaşanan konut satış oranlarına dair değerlenme yaptı...

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Nurettin Canikli konut satışı açıklaması Haberi

Nurettin Canikli konut satışı açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli önemli açıklamalar yaptı, Canikli gazetecilerin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, son dönemlerde AK Parti'nin ekonomi yönetiminde sorunların olup olmadığı sorulan Nurettin Canikli, ekonomide birinci hedefin üretilen mal ve hizmetlerin artırılması, ikinci hedefin de bu mal ve hizmetlerin daha adil dağıtımının sağlanması olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli, "Ağustos 2018'den bugüne kadar Türkiye ekonomisi iç ve dış nedenlerle sürekli teste tabi tutuluyor. Yarına dair bu ekonomiden çıkış stratejisine ilişkin yol haritası ve argümanlarınız nedir?" sorusu üzerine, anahtar kelimenin büyüme olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını hatırlatan Nurettin Canikli, "Bu ülkede yaşayan vatandaşlar 13 milyon araç almış, kullanıyorlar. 397 milyon akıllı cihaz satılmış. Şu anda hane halkının elinde...