28 / 04 / 2024

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.



 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Menteşe Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, milletin 19 yıldır Cumhurbaşkanı liderliğindeki kadroya hizmet etme görevi verdiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2002 yılı öncesinde Türkiye'de hükümetlerin ortalama görevde kalma sürelerinin 16 ay olduğunu anımsatan Canikli, bunun en önemli nedenlerinden birinin göreve gelmeden önce millete hizmet için söz verenlerin göreve geldikten sonra millet yerine başka mecraların, güçlerin güdümüne girerek milleti unutmaları olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu dile getiren Nurettin Canikli, 17 milyon kişinin yeni araç sahibi olduğunu belirtti.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!


Geri Dön