11 / 05 / 2024

Nurettin Canikli yeni konut açıklaması

Nurettin Canikli yeni konut açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

KOBİ’ler için yeni projeyi Başkan açıkladı... Hazine Bakanı ne dedi?

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği Başkanı Nurettin Özgenç, KOBİ'lere öncelik verilecek yeni Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kredi çalışmasının yapılmasının küçük ve orta ölçekli işletmelerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getirdi.

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

TOKİ'ye 2 yılda 4 bin 793 dava açıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TOKİ aleyhine açılan davalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Canikli, toplam 4 bin 793 dava açıldığı söyledi.

Nurettin Canikli yeni konut açıklaması Haberi

Nurettin Canikli yeni konut açıklaması

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Menteşe Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, milletin 19 yıldır Cumhurbaşkanı liderliğindeki kadroya hizmet etme görevi verdiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2002 yılı öncesinde Türkiye'de hükümetlerin ortalama görevde kalma sürelerinin 16 ay olduğunu anımsatan Canikli, bunun en önemli nedenlerinden birinin göreve gelmeden önce millete hizmet için söz verenlerin göreve geldikten sonra millet yerine başka mecraların, güçlerin güdümüne girerek milleti unutmaları olduğunu söyledi.

Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu dile getiren Nurettin Canikli, 17 milyon kişinin yeni araç sahibi olduğunu belirtti.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa...