27 / 04 / 2024

Nurettin Eroğlu yeni projeler

Nurettin Eroğlu yeni projeler

Bugüne kadar Sarıyer'den Merter'e, Kâğıthane'den Seyrantepe'ye konut, ofis ve AVM projesi geliştirdiklerini aktaran Nurettin Eroğlu, 2014'te 750 milyon dolarlık üç konut projesi hayata geçireceklerini söyledi...

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Veysel Eroğlu 40 ilde 137 milyar liralık yatırımı açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Eroğlu Holding'ten FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Eroğlu Holding, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun göz altına alındığı ve şirketlere el konulduğu yönündeki haberler ilişkin açıklama yaptı.

Nurettin Eroğlu yeni projeler Haberi

Nurettin Eroğlu yeni projeler

Bugüne kadar Sarıyer'den Merter'e, Kâğıthane'den Seyrantepe'ye konut, ofis ve AVM projesi geliştirdiklerini aktaran Nurettin Eroğlu, 2014'te 750 milyon dolarlık üç konut projesi hayata geçireceklerini söyledi.


Colin's ve Loft markaları ile uluslararası yatırımlara imza atan Eroğlu Holding, gayrimenkulde de atılımlarına devam ediyor. Sektörde Sarıyer'den Merter'e, Kağıthane'den Seyrantepe'ye 12 ayda toplam 8 projeyi hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2014 yılında devreye girecek yeni projelerin müjdesini verdi. 


Eroğlu, yılın ilk çeyreğinde 750 milyon dolarlık yatırımla 3 konut projesi hayata geçireceklerini söyledi. Eroğlu, "Yatırımların üçü de konut olacak. Daha büyük montanlı projeler yapacağız. Ortalama 2 bin konut olarak planladığımız projelerde metrekare fiyatı 5 bin TL civarında olacak" diye konuştu. 


10 AYDA YÜZDE 30 PRİM 


Türk Telekom Arena'nın yanında konumlanan karma proje Skyland İstanbul'da...