19 / 05 / 2024

Nurettin Ersoy

Nurettin Ersoy

Durkaya Turizm İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurettin Ersoy, İsmail Ağırtmış tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Kartal Bora Plaza'da kuruldu.

Nurettin Canikli: TMSF bünyesinde zarar eden şirketler satılabilir!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bugüne kadar 800'ü aşkın şirketin TMSF'ye devredildiğini belirterek bu şirketlerden zarar edenlerin satılacağını, kar edenlerin ise kalacağını belirtti.

Nurettin Canikli'den faiz açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TCMB’nin gecelik ve geç likidite faizlerinde yaptığı artışları değerlendirdi. Canikli, şartlar düzeldiğinde faizlerin çok hızlı şekilde geriye döneceğini belirtti.

Nurettin Canikli: Varlık Fonu ekonomik saldırılara kalkan oluşturacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Türkiye Varlık Fonu ile ilgili açıklama yaptı. Canikli, açıklamasında Türkiye Varlık Fonu'ndan sonra ekonomik işleyişte hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Nurettin Canikli'den Moody’s’e cevap!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Moody's'in Türk Bankalarına yorumuna ilişkin, “2017 içerisinde Türk bankacılık sistemi içerisinde takibe dönüşüm oranı 4'e ulaşmayacaktır. Varlık kalitesi de bozulmayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Bülent Ersoy, milletvekilinden ev istedi!

Bülent Ersoy önceki akşam 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan gecede Ataşehir Silence Hotel’de sahne aldı. Bülent Ersoy, konseri sırasında sahneye çıkardığı milletvekilinden Ataşehir’den bir ev istedi.

Nurettin Korkut: İstanbul'da otopark ihtiyacı had safhada!

Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği Başkanı Nurettin Korkut, İstanbul’da lojistik amaçlı otopark talebini bir yana bıraktığımızda otopark ihtiyacı had safhada.” dedi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Nurettin Özdebir: Faiz indirimi bekliyorduk!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Merkez Bankası faizlerde bir değişiklik yapmadı. Biz faiz indirimi bekliyorduk ve bizce bu doğru yönde atılmış bir adım olurdu." dedi

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Nurettin Canikli, İstanbul Finans Merkezi'nin temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Uluslararası sermaye yeni güvenebileceği finans merkezleri arıyor. Bu sisteme alternatif alabilecek tek bir yer var. Orası da Türkiye ve İstanbul Finans Merkezidir." dedi.

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

Nurettin Ersoy Haberi

Nurettin Ersoy

Durkaya Turizm İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurettin Ersoy, İsmail Ağırtmış tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Durkaya Turizm İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 

Durkaya Turizm İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kartal, Orta Mahallesi, Orhangazi Caddesi, Marifet Sokak, Bora Plaza No:6 Kat:4...