16 / 05 / 2024

Nurettin Gökdemir

Nurettin Gökdemir

Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gökdemir ve Nurettin Gökdemir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Memur-Sen  Başkanı Ali Yalçın ile Maliye ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin görüşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile son durum geri döndü. TBMM Genel Kurulu'nca onaylanan ek bayrağın ne zaman yürürlüğe gireceği  ve kimleri kapsadığı soruları hız kazandı. İşte detaylar... 

D Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de  Elahe Eftekharı ve Nurettin Muhlis Kirpikli ortaklığı  tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nurettin Gölal tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Nurettin Gökdemir Haberi

Nurettin Gökdemir

Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gökdemir ve Nurettin Gökdemir ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu. 


Gökdemir Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...