07 / 05 / 2024

Nurettin Ok vefat

Nurettin Ok vefat

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti. Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok kimdir? Neler yapmıştır?

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok vefat etti!

Beş dönem Çankırı milletvekilliği yapan, Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok, vefat etti. 1927'de Çankırı'da doğan Nurettin Ok, 1, 2, 3, 4 ve 5. dönem Çankırı milletvekilliği yaptı...

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

7 soruda eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin lira konut desteği!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan eşi vefat etmiş kadınlara yönelik olan 300 bin liralık konut desteği, son günlerin en çok merak edilen konularından biri. Peki, bu konut desteğinden yararlanma şartları neler? İşte detaylar…

Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir?

Tapuda pek çok işlem halledilir. Peki Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir? İşte merak edilen detaylar!

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Nurettin Özgenç'ten kira desteği açıklaması!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, yeni destek paketini duyurmasının en çok esnafları sevindirdiğini belirtti.

İNTES'in acı günü! Oya Özdebir vefat etti!

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Oya Özdebir vefat etti. İNTES taziye ilanı yayınladı.

Mimar Cengiz Bektaş vefat etti!

Cumhuriyet dönemini simgeleyen Ankara’daki Türk Dil Kurumu binasını tasarlayan ve birçok projede imzası bulunan mimar Cengiz Bektaş vefat etti…

Nurettin Yılmaz: Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin çok fazla ön planda olduğunu belirtti. Yılmaz "MiaVita’nın en önemli özelliklerinden birisi de merkezi lokasyonu" dedi...

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Nurettin Canikli'den faiz açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TCMB’nin gecelik ve geç likidite faizlerinde yaptığı artışları değerlendirdi. Canikli, şartlar düzeldiğinde faizlerin çok hızlı şekilde geriye döneceğini belirtti.

Müteahhit Eşref Timuçin vefat etti!

Aksaray'ın tanınmış Müteahhitlerinden Eşref Timuçin, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Timuçin için Aksaray merkez Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nurettin Canikli: Esenler’de daha çok AVM’ye izin verilecek!

AVM’lerle ilgili yeni kriterler arasında ‘tüketim talebinin’ de yer alacağını açıklayan Gümrük Bakanı Canikli, “Zengin daha az harcar. O nedenle Nişantaşı’nda değil de daha çok Esenler’de AVM’ye izin verilecek” dedi.

Polisan Holding'in acı günü! Dina Mizrahi vefat etti!

Polisan Holding'in Ceo'su Sayın Erol Mizrahi'nin çok değerli annesi Dina Mizrahi vefat etti. Merhumun cenaze merasimi bugün saat 13:00'te Hasköy Çıksalın Mezarlığı'nda icra edilecektir.

Nurettin Ok vefat Haberi

Nurettin Ok vefat

Nurettin Ok kimdir?

Nurettin Ok, 1928 yılı Çankırı doğumlu. 15 Nisan 1973 - 26 Ocak 1974 tarihleri arasında Bayındırlık Bakanı olan Nurettin Ok, 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti.


Boğaz Köprüsü'nün temellerinin atılmasında önemli katkıları olan Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi ve Gazetecilik Enstitüsünü bitirdi.


Serbest avukatlık, gazetecilik ve Çankırı Belediye Başkanlığı yapan Nurettin Ok, TBMM 12, 13, 14, 15 ve 16. dönem Çankırı milletvekili oldu. Nurettin Ok Bayındırlık, İmar ve İskan Bakanlığı, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyeliği ve TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 


Nurettin Ok, 19 Temmuz Cuma günü TBMM'de bir anma tören düzenlendi. Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Çankırı'ya götürülen Nurettin Ok'un cenazesi, Ahmet Yesevi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından...