06 / 05 / 2024

Nurettin Özdebir Türkiye yatırım son durum

Nurettin Özdebir Türkiye yatırım son durum

Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, “Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Orta gelir tuzağından kurtulmak için teknolojik sıçrama gerekir!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'nin orta gelir tuzağından kurtulması için yüksek teknolojiye sıçramasını sağlayacak teknoloji girişimlerine ev sahipliği yapması gerekiyor dedi.

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni artacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, referandumda çıkacak "Evet" sonucunun ekonominin ve yatırımların güvencesi olacağını söyleyerek, "16 Nisan'dan sonra küresel yatırım algısı güçlenecek, Türkiye'ye güven artacak" dedi.

Türkiye Varlık Fonu, 100 milyarlarca dolar kaynak oluşturacak!

Türkiye Varlık Fonu'na ilişkin stratejik yatırım planı 2017'nin ilk aylarında tamamlanarak, kurul onayına sunulacak. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Fon'un 100 milyarlarca dolar kaynak oluşturacağını söyledi.

Moody's Türkiye'deki düzenlemelere gözlerini kapattı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in, Türkiye'deki reform niteliğindeki düzenlemelere gözlerini kapattığını belirtti.

Nurettin Özdebir: Devlet yatırımcıya güvenmeli!

Ankara Sanayi Odası Elektrik Komitesi üyeleri, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte DÜNYA- ASOMEDYA yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. Yuvarlak masa katılımcıları, Türkiye’de devletin yatırımcıya, yatırımcının da devlete güvenmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'deki faiz oranlarını düşürmeliyiz!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBB Yönetim Kurulu ile Ziraat Bankası Genel Müdürlük Binası'nda bir araya geldi. Canikli, Türkiye'de faiz oranlarının son derece yüksek olduğunu belirti.

Nurettin Özdebir: Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı!

Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla süreceği mesajını verdi. Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, “Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

Nurettin Özdebir: Sanayici inşaatçı olmak zorunda bırakıldı!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye’de üretim ve yatırım yapmanın cezalandırıldığını belirterek, “Sanayiyi, üretimi ve yatırımı cezalandıran bu politikanın sonuna gelinmiştir.” dedi..

Hazır beton sektörü Beton Ankara Fuarı'nda bir araya geldi!

Fuarın ATO Congresium'da gerçekleşen 1 açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara Sanayi Oda (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık ve sektör temsilcileri katıldı...

Nurettin Özdebir: Binalar yapılırken enerji verimliliğine dikkat edin!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'nin enerji bağımlısı bir ülke olması nedeniyle binaları yaparken ve de kullanırken enerji verimliliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi...

Nurettin Özdebir: Bankalar rezidansa hemen kredi veriyor!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini yaptı...

Nurettin Özdebir Türkiye yatırım son durum Haberi

Nurettin Özdebir Türkiye yatırım son durum

Ankara’daki terör saldırısını değerlendiren iş dünyasının temsilcileri, yaşanan olaylara rağmen yatırımların kararlılıkla  süreceği mesajını verdi.



Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Gecenin en karanlık olduğu an şafağın en yakın olduğu andır. Şafakla birlikte Türkiye parlayacaktır. Bu yüzden Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.



Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de Ankara’daki “alçak” saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.


Özdemir, saldırının insani, vicdani ve ahlaki hiçbir kalıba sığmadığını vurgulayarak, “Bilinmesini isterim ki ülkemizin bütünlüğüne ve  geleceğine kasteden bu menfur olay karşısında, iş dünyası olarak geri adım atmayacağız. Yatırım yapmaya ve Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


Etle tırnak gibi


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu güzel ülkenin huzurunu,...