06 / 05 / 2024

nurettin toğçu bilgi evi açılışı

nurettin toğçu bilgi evi açılışı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Huawei'nin SUV'u ortalığın tozunu attıracak! İşte Huawei AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri!

Otomobil severlerin büyük merakla beklediği Huawei'nin elektrikli SUV'u alıcıları ile buluştu. Tasarımı ile sınıfında tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. İşte SUV piyasasını sallayacak AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri...

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Gayrimenkul yatırımında Celsus ile buy to let fırsatı!

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul pazarının yıldızlaşan Celsus projesi, şu sıralar kiralanmak üzere satın alınan emlak fırsatı üzerine kurgulanıyor. "Buy to let” sisteminin altın çocuğu olan proje döviz bazında garantili kira getirisi avantajı sağlıyor.

Yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, yarın ilk fazı hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şekib Avdagiç, yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak dedi.

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

TF Varlık Kiralama SPK'ya sunduğu dosyaları yayınladı!

TF Varlık Kiralama kira sertifikası için Sermaye Piyasası Kuruluna sunduğu "Sermaye Piyasası Aracı Notu, İzahnamenin Özet Kısmı, İhraççı Bilgi Dokümanı ve İhraççı Bilgi Dokümanı Güncelleme Metni"ni yayınladı.

Uğur Tanyeli: Çarpık kentleşmeden hepimiz sorumluyuz!

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur Tanyeli İstanbul'daki çarpık kentleşme hakkında açıklamalarda bulundu. Tanyeli çarpık kentleşmeden yerel yönetimlerden vatandaşa kadar herkesin sorumlu olduğunu söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

nurettin toğçu bilgi evi açılışı Haberi

nurettin toğçu bilgi evi açılışı


Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı. Şükrü Paşa Mahallesi’nde yapılan Bilgi Evi’nin açılışına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç da iştirak etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, açılışta yaptığı konuşmada, 15 Temmuz Şehitleri’ni saygı ve minnetle andı. Başkan Sekmen, “Bizler şehrin modernleşmesi noktasında önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Arzumuz; şehrimizi modern, yaşanabilir ve haz alınabilir bir kent yapmaktadır. Şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için yoğun gayret ediyoruz. Türkiye’nin yüzölçümü noktasında 3’ncü büyük kenti olan 25 bin kilometrekarelik alana sahip şehirde 1600 yerleşim birimine hizmet götürüyoruz” dedi. Bilgi Evi’nin önemine vurgu yapan Sekmen, sözlerine...