24 / 05 / 2024

Nuri Ali Şahin

Nuri Ali Şahin

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu.

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Ali Şahin tarafından kuruldu.

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu. 

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agi Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agi Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Yaşar Nuri Şahin, A. Ali Abdelzaher ve H. Ali Abdelaziz Alseyed Al ortaklığında 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi açılış için gün sayıyor!

Çolakoğlu Metalurji tarafından inşa edilen Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl eğitime başlayacak. Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “ Çolakoğlu Metalurji olarak eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç biliriz.'' dedi

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Nf Işık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nf Işık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyle bugün Kartal'da Nuri Ali Işık tarafından kuruldu.

Nuri Ali Şahin Haberi

Nuri Ali Şahin

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c-) Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.


Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi, Lala Hatun Sokak,...