04 / 05 / 2024

Nuri Bulut hayatı

Nuri Bulut hayatı

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un acı günü! Kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, aldığı acı haberle sarsıldı. Ömer Bulut'un öğretmen olan ablası evinde kalp krizi geçirdi. Abla Selime Turan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan birlik mesajı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yol yapım çalışması yürüten işçilere düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Cenaze törenine katılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, 'Böyle acılar bazen insanları birbirilerine daha da yakınlaştırıyor' dedi.

Konut yalıtımında devlet desteği gerekiyor!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, konut yalıtımında devlet desteği gerektiğine dikkat çekti. Bulut, “Yalıtım için birçok ülkede teşvikler uygulanıyor. Örneğin; yalıtım yaptırmak isteyenlere ABD’de konut başına 6 bin 500 dolar, İtalya’da yalıtım uygulamasının yüzde 50’si hibe ediliyor. " dedi.

Nuri Özaltın vefat etti!

İnşaat, Ulaşım, Enerji ve Turizm sektöründe boy gösteren Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın hayatını kaybetti. Merhum Özaltın’ın cenazesinin Salı günü İstanbul’da düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor!

İzocam’ın Genel Müdürü Nuri Bulut, iç pazarda bu yıl sadece yeni konutların değil, yalıtım tarafının da kendileri açısından önemli bir fırsat barındırdığını söyledi.

Dönüşümle, yeni binalarda yüzde 90 enerji tasarrufu sağlanabilir!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, pasif ev kavramından türeyen ve biyo iklimsel tasarımı hedefleyen multi konfor yapıların sürdürülebilir olduğunu, ekolojik, ekonomik ve sosyal etmenleri de göz önünde bulundurduğunu söyledi.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Yalıtım malzemesi üreticisi İzocam, 50'nci yılını kutluyor. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Türk inşaat sektörünü yalıtım malzemesi ile tanıştırdıklarını, geçtiğimiz 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını söyledi..

İzocam 5 yılda 100 milyon TL yatırım yapacak!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını, gelecek 5 yılda ise 100 milyon lira yatırım planladıklarını açıkladı.

Yamada Yatırım'ın acı günü! Nuri Cem Aksu vefat etti!

Yamata Yatırım İnşaat Turizm Ve Tic. A.Ş'nin Finansman Müdürü Nuri Cem Aksu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, 19 Aralık 2014 Cuma günü (bugün) Karaahmet Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Nuri Bulut hayatı Haberi

Nuri Bulut hayatı

Nuri Bulut kimdir?

Nuri Bulut, 1953 yılı Ankara doğumlu. Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi’nin ardından, 1979’da İstanbul Teknik Üniversitesi’nden makine yüksek mühendisliğini okudu. İş yönetimi yüksek lisansını 1995’de Koç Üniversitesi’nde yaptı.


Bulut, iş hayatına İş hayatına 1978 yılında Tokar Aş.’de proje mühendisi olarak başladı. 1981’de İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. Gebze tesislerine imalat şefi oldu. 


Sırasıyla imalat müdürlüğü, projeler müdürlüğü, mühendislik müdürlüğü yaptı. 1996-2002 yılları arasında Teknik Genel Müdür Yardımcılığını yürüttü. 2002 yılında ise İzocam Genel Müdürlüğü’ne getirildi.


İZOCAM 

Genel Müdürlük

Adres : Altayçeşme Mahallesi Öz Sokak No:19 

Maltepe – İstanbul

Tel : 0216 440 40 50

Faks : 0216 440 40 70


İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım...