29 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan birlik mesajı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan birlik mesajı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yol yapım çalışması yürüten işçilere düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Cenaze törenine katılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, 'Böyle acılar bazen insanları birbirilerine daha da yakınlaştırıyor' dedi.



Hakkari Yüksekova'da PKK’lı teröristler tarafından pazartesi günü yapılan saldırıda yol yapım çalışması yürüten işçilerden 2 tanesi hayatını kaybetti. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, PKK’nın saldırısında şehit olan iki işçinin Van Erciş’teki cenaze törenine katıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre, taziye çadırına giderek acılı ailelere başsağlığı dileklerini iletti. Burada açıklamalarda bulunan Bulut, şehit işçilere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ise başsağlığı dileklerini dile getirdi.

Bulut 'Böyle acılar bazen insanları birbirilerine daha da yakınlaştırıyor. Bizler bu yakınlaşmayı köylülerimizle kaynaşmayı içimizde hissettik. Terörü lanetliyorum. Ama biz bugün terör neticesinde şehit olan işçilerimizin aileleri ile birlikte nasıl kaynaşabildiğimizi, nasıl bir araya gelebildiğimizi, nasıl birbirimize karşı bir sevgi beslediğimizi gördük. Allah bu beraberliğimizi daim eylesin' dedi.

 


Geri Dön