27 / 04 / 2024

Nurkay Makina Berk Kurttepeli

Nurkay Makina Berk Kurttepeli

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina ' nın Genel Müdürlüğü’ ne Berk Kurttepeli getirildi...

TMSF, Nurkay Makina'yı satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Nurkay Makina'yı 15.8 milyon TL bedelle atışa çıkardı...

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Kaya tarafından kuruldu.

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor.

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Mine Sokak'ta kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Nurkay Makina Berk Kurttepeli Haberi

Nurkay Makina Berk Kurttepeli


İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli getirildi. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile 40 yıldır pek çok ilke imza atan Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Berk Kurttepeli getirildi. AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olan Berk Kurttepeli, İTÜ...