28 / 04 / 2024

Nurkay Makina ürünleri

Nurkay Makina ürünleri

İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina ' nın Genel Müdürlüğü’ ne Berk Kurttepeli getirildi...

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Kaan Kahveci tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Evka4 İnşaat Makina Lojistik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evka4 İnşaat Makina Lojistik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özyürden tarafından kuruldu.

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dincer Ahşap Ürünleri Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de Nurettin Dincer  tarafından kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdilkadir Topuz tarafından kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Nurkay Makina ürünleri Haberi

Nurkay Makina ürünleri


İmalat endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine ve ürün çeşitliliği ile AKFA Holding bünyesinde hizmet veren Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne Berk Kurttepeli getirildi. 40 yıla yakın süredir kaynak makinesi, örtülü elektrod, kaynak teli ve kimyasalları konusunda birçok ilke imza atan Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Kaynak makineleri üretiminde Kilmak markası ile 40 yıldır pek çok ilke imza atan Nurkay Makina'nın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Berk Kurttepeli getirildi. AKFA Holding çatısı altında Ar-Ge mühendisleri ile ürün çeşitliliğini artırmak için TÜBİTAK ve SANTEZ işbirliği çerçevesinde projeler gerçekleştiren Nurkay Makina, global marka olma hedefine Berk Kurttepeli ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Haydarpaşa Lisesi ve İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nden mezun olan Berk Kurttepeli, İTÜ...