20 / 07 / 2024

nurol bir dokunuş dünyayı değiştirir

nurol bir dokunuş dünyayı değiştirir

Nurol Holding, yarım asrı geride bıraktığı 2016 senesi boyunca devam edecek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri serisine bu hafta sonu start veriyor.

Fakir Taffy Blender Seti ne kadar, en uygun nerede? 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taffy Blender Set, mutfaklara pratik bir dokunuş katar. Güçlü motoru ve keskin bıçaklarıyla zahmetsiz bir şekilde lezzetli tarifler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fakir Taffy, buz kırar mı? İşte detaylar...

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 fiyatları belli oldu! 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung yakında Galaxy A serisine yeni bir dokunuş getirecek. Bu konuda yaklaşan Galaxy A34 ve Galaxy A54 için Avrupa fiyatlarının açıklandığı iddia ediliyor.

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Çok tercih edilen Miele kahve makineleri ne kadar? İşte Miele 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Miele kahve makinelerinin OneTouch for Two özelliği ile iki kahve spesiyalini tek bir dokunuşla aynı anda yapabilirsiniz. Peki, Miele kahve makineleri ne kadar? İşte Miele 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Nurol Life D Ofis bloğu 40.8 milyon TL'ye satıldı!

Nurol GYO'nun  portföyünde bulunan Nurol Life projesindeki bağımsız bloklardan D Ofis bloğunun, bir bütün olarak satışı gerçekleşti. Taşınmazın değeri 40 milyon 829 bin TL olarak belirtildi.   

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Nurol GYO pay satış fiyatı için Borsa'ya başvurdu!

Nurol GYO, TSP Prosedürü çerçevesinde sermaye artırımına konu bir adet payın satış fiyatının hesaplanabilmesi için Borsa'ya başvuruda bulundu. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Nurol GYO koronavirüse karşı önlemler aldı!

Nurol GYO, Koronavirüs (COVID-19) salgınının etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler kapsamında şirket nezdinde bir takım tedbirler aldı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Yeşilyaka Su : Mesa ve Nurol'dan doğa ile iç içe bir yaşam!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Guardian Glass’tan Vadistanbul’a doğal bir dokunuş!

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Nurol GYO N-Finance ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Nurol GYO, N-Finance sistemi ile yatırımcısına 48 ay boyunca 3 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında getiri garantisi veriyor.

nurol bir dokunuş dünyayı değiştirir Haberi

nurol bir dokunuş dünyayı değiştirir

Gerçekleştirdiği mega projelerle toplum hayatına sayısız katkı sağlamış olan Nurol Holding, bu kez de 50. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kapsamlı bir sosyal sorumluluk hareketine başlıyor. Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde gerçekleştirilecek projenin ilkinde, “gönüllülük” teması ele alınacak. Holding çalışanları, 50 senelik birikim ve kurum kültüründen aldıkları güçle çıkacakları bu gönül yolculuklarının ilk adımında, toplumsal katılım odaklı yaklaşımıyla pek çok konuda farkındalık yaratmaya yönelik projeler üreten Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile işbirliği yapacak. Yıl boyunca Ankara ve İstanbul’da organize edilecek çalışmaların ilki, 23 Ocak 2016 Cumartesi 14.00 - 16.00 saatleri arasında Ankara Sheraton Otel’de gerçekleşecek.


TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı) işbirliği ile gerçekleştirilecek çalışmamızda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk...