05 / 05 / 2024

Nurol gyo Arma-Elektropanç

Nurol gyo Arma-Elektropanç

AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları!

9 blok şeklinde yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları 440 bin TL 'den başlıyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO'da yeni atama!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO’ da Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Çimen yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı.

Nurol GYO Satış ve Pazarlama'da bayrak değişimi!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO' daki yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı. İşte Cüneyt Çimen'in özgeçmişi...

Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO’ daki yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı.

Nurol Park Nurol GYO adres!

Toplam 55 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Nurol GYO adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Nurol GYO'dan gayrimenkule 855 milyon dolar yatırım!

NUROL GYO, Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe'de 'hayata yatırım' mottosuyla inşa ettiği üç projeye toplam 855 milyon dolar yatırım yapacak.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Nurol Life Nurol GYO teslimleri!

Tek blok şeklinde inşa edilen proje toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Nurol Life Nurol GYO teslimleri Nisan 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nurol GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda açıklama yaptı. Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin SPK başvurusu olumlu karşılandı.

Nurol gyo Arma-Elektropanç Haberi

Nurol gyo Arma-Elektropanç

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; inşaat dünyasında ses getiren projelerine bir yenisini ekliyor. AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


Projenin elektromekanik (MEP) tesisat işleri kapsamında yer alan; trafo ve jeneratör sistemleri, AG dağıtım panoları, genel mahaller ve daireler aydınlatma armatürleri, genel mahaller ve daireler aydınlatma ve priz sortileri, genel mahaller ve daireler zayıf akım sortileri (data, telefon, TV), kuvvetli akım dağıtım kabloları, yatay ve riser busbar dağıtım sistemi, topraklama sistemi, UPS sistemi, zayıf akım kabloları, yangın ihbar ve acil anons sistemi, CCTV ve kartlı geçiş sistemi, daire Interkom sistemi, daireler ve genel mahaller TV sistemi, sıhhi tesisat, ısıtma soğutma tesisatı, havalandırma tesisatı, yangın...