12 / 05 / 2024

nurol gyo basınekspres

nurol gyo basınekspres

Nurol GYO Basın Ekspres Yolu projesinin ismi Nurolpark oldu. Nurolpark Güneşli'de Hürriyet Medya Towers arazisi üzerinde, 59 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Nurol GYO'dan hissedar açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bugün basında yer alan haberlele ilgili açıklama yayınladı. Şirket, Kartal'da Eczacıbaşı'na ait arsa üzerinde yapılması planlanan projenin ana hissedarını Nurol İnşaat yerine Nurol GYO olarak belirtti.

Nurol Park Basın Ekspres güncel fiyat!

Nurol Park Evleri, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde Nurol GYO tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme fırsatları sizleri bekliyor...

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Nurol GYO'dan 1. çeyrekte 106.5 milyon TL net kar!

2015 yılında gerçekleştirilen sermaye artışı ile sermayesini 80 milyon TL’ye çıkaran Nurol GYO, 2016 1.çeyrek verileri ile 106.5 milyon TL kar ederek, özvarlıklarını 161.8 milyon TL’ye yükseltti.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Nurol GYO 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor.

Nurol GYO ara dönem raporları açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO ara dönem raporları açıklamasını yayınladı.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Nurol Park Basın Ekspres'te 0,82 faiz oranıyla ödemeler!

Nurol Park Basın Ekspres projesinde yüzde 0,82 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor. Nurol Park Basın Ekspres projesinde ev fiyatları 550 bin liradan başlıyor...

Nurol GYO projelerini MIPIM 2016 Fuarı'nda tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016’ya Nurol GYO da katıldı.

nurol gyo basınekspres Haberi

nurol gyo basınekspres


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 127 bin 500 milyon dolara satın aldığı Hürriyet Medya Towers binası üzerinde inşa edeceği konut projesinin adı belli oldu. Nurol GYO Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alacak olan projesini Nurol Park adıyla satışa sunuyor.


Nurolpark Güneşli Basın Eskpres Yolu üzerinde inşa ediliyor. Hürriyet Medya Towers arazisinda hayata geçirilecek olan Nurolpark projesi için yıkımlar 2 Kasım 2012 tarihinde başlatılmıştı.


Rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan meydana gelen Nurolpark Güneşli projesi 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü basına tanıtılıyor. Nurolpark projesi 59 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Telefon: 0 212 286 82 40

Web adresi: www.nurolgyo.com.tr

Gülcihan...